Sunday, May 3, 2009

hanya 5 ribu penyokong dibenarkan untuk berkumpul pada hari penamaan,Utusan tolong kira yeasuruhan jaya pilihanraya malaysia SpR menghadkan jumlah untuk para penyokong parti bertanding kepada 5 ribu orang pada hari penamaan calon.

peraturan ini berkuatkuasa di pilihan raya kecil dun penanti nanti.SpR menyerahkan kepada polis untuk mengawal suasana nanti.

SpR dan polis meRAYU agar parti bertanding menghadkan kehadiran penyokong mereka..

sambil menyifatkan angka itu adalah munasabah,SpR mengharapkan pihak pois mengawal suasana..

....................

ni la bukti umno ni penakut,apa masalah penyokong ramai,kat bukit gantang hari tu ok je,takde pun gaduh gaduh,.

SpR juga patutnya mengcadangkan bilangan polis bertugas dikurangkan agar masalah tidak timbul,nya membuat masalahnya adalah spy polis,ingat aku kat bukit gantang hari tu,aku minum air dekat dengan kawasan perkhemahan polis,kemudian keluar trak satu yang dipenuhi dengan polis berpakaian biasa,rambut macam budak skin head,apa yang diorang buat yea?

dan,kali ni akhbar utusan diharap menyatakan penyokong pembangkang yang hadir adalah 3000 orang lah je ya,biar la 30 000 pun,anda tulis 3000 je..anda memang pakar dalam hal ni kan?/

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts