Wednesday, December 16, 2009

Ugutan bunuh untuk DSAI ?????


Posting kat bawah gua cedok dari ruang bicara pria malaya , korang nak baca yang lebih detail dan panjang,sila pi kat blog beliau ah..trimas...


Berdasarkan laman forum penyokong Umno, MYKMU..

Dura said:

Kalau si peliwat(merujuk kepada DSAI) tu jadi P.M. , aku volunteer je nak pi tembak dia... Dengan syarat orang bekalkan aku dengan 'shot gun' dan tempat di mana si Peliwat(merujuk pada DSAI) itu akan berada....


oK,ni komen gua,sekiranya satu hari nanti,selepas pilihan raya dan didapati pakatan rakyat akan memerintah,segera mengepung rumah si pengugut itu.(yang mengelarkan diri sebagai DURA.)

polis bertopeng serta askar perlu disediakan..

hati hati,suspek mungkin akan melawan.. sekiranya didapati mengcurigakan,segera tembak agar tiada orang lain akan menjadi mangsa..

Pasukan SWAT perlu ditempah kerna ini demi keselamatan bakal PM kita...

ID user DURA itu boleh dicari dengan pakar komputer..

PS-beginilah sikap ramai penyokong BN,kekasaran serta kekejaman selalu digunakan untuk mengcapai kemenangan,dan sekiranya kalah,cara terakhir mereka adalah membunuh..

Pihak polis sekarang wajib memanggil user DURA ini kerna ancaman bunuh dia terhadap bakal PM malaysia..


Ugutan bunuh bukan gurauan....DSAI boleh buat laporan polis...

hehehe...

ps2-Tuduhan "si peliwat" terhadap DSAI hanyalah FITNAH semata mata..bukti masih belum ada..jadi,selain dakwaan ugutan bunuh,si user DURA juga perlu dikenakan dakwaan menfitnah..

4 comments:

ijoks2009 said...

Apa kata kalau ada org PR yang buat ugutan mcm tu kat Najib,sh hari ni keluar blog hrni jugak kena tangkap.
tapi kalau mereka yg buat ungutan.tak ada apa2 tindakan pun.

keraspedal said...

ijok:
hehe..tak yah ugut guna bom,doa je dia dah nak suruh TGNA letak jawatan serta dah hura hara negara sekejap..huhu

ijoks2009 said...

Komen sikit N3 Terbaru aku

http://ijoks2009.blogspot.com/2009/12/zikir-rock.html

ijoks2009 said...

Sedikit tips untuk melajukan video youtube dan sbgnya download bywifi kat sini
http://download.cnet.com/Bywifi/3000-2071_4-10908883.html?tag=mncol

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts