Tuesday, December 15, 2009

Husam banyak berjasa pada Kelantan,bloggger baru ni??

Gua baca satu blog tadi,alahai,tak nak la komen,maki blogger ni,dia pun keluarkan pendapat dia dalam menulis..lantak dia la,blog diakan..blogger ni perempuan,jadi well,nafsu 9 akal 1....yakni menulis ikut nafsu tak jadi apa..

Ni blog gua,so,suka hati gua la nak tulis apa pulak kan,jadi gua nak kondem sikit blogger baru ni,dalam blog hamba Allah ni,ada satu posting yang ditulis menyuruh seorang ecxo kerajaan Negeri Kelantan untuk meletak jawatan,siapa nama ecxo ni??blogger ni tidak pula nyatakan tetapi menurut Malaysiakini,blogger baru ini kurang puas hati dengan pemimpin pro-erdogan yakni Husam Musa..
Dalam tulisannya kelmarin, walaupun Nik @m@l1n@ tidak menyebut langsung nama exco yang dirujuknya, beliau diketahui tidak selesa dengan pengaruh Datuk Husam Musa, exco kanan kerajaan negeri yang dianggap anak didik Nik Aziz(malaysiakini).
So,gua semakin yakin bahawa memang dia ni menulis guna emosi bukan guna akal kalau benar "seorang ecxo" itu merujuk kepada Husam Musa,..

Gua terfikir dan berfikir,buang tabiat ke mak cik ni,apa jasa dia pada Kelantan?apa jasa dia pada islam ?kalau nak dibandingkan dengan Husam,perghh,,Husam jauh lebih baik..

Gua menyeru agar kita semua tidak layan mak cik ni kerna jika dilayan,dia akan semakin berani..

Mungkin cemburu,mungkin tak puas hati, mungkin buang tabiat...lantak dia la..

She is nothing....hanya "gah" kerna title "anak perempuan tok guru".....


ps-Gua anti anak tok guru,tapi gua sayang tok guru...~peace~ bukan demi kepentingan gua,tapi demi PAS yakni parti ISLAM semalaysia..

4 comments:

ijoks2009 said...

Salam amar,kawepun x paham knp anak tokguru yg ini buat kenyataan gitu.makin buruk keadaan jadinya.
Tak tahulah sama ada dia salah faham atau buat-buat tak faham.

keraspedal said...

ijok:
tu la...betul la cakap ustazah gua,perempuan cannot jadi pemimpin....emosi kuasai segalanya..
gua yakin dia faham,tp kepentingna peribadi mengatasi segalanya...
prmp ni nafsu 9 akal 1...
entahlah...
harap,YB Husam mampu bersabar...

Isa said...

Salam bro,

Aku ingatkan dah senyap minah nih... makin menjadi2 pulak dia... nak kena henjut lagi ni.

Lagi satu aku nak bagitau, link URL blog aku dah kena sampuk jin puaka. So tolong update link url kepada;

http://ikutsukaakuisa.blogspot.com

Terimas...

keraspedal said...

isa;
beres bos..

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts