Sunday, August 2, 2009

bangsat punya olang..Line internet tidak clear sangat semalam,jadi gua pun tengokla berita di tv tentang perhimpunan MANSUH ISA ni.

dalam satu slot,mereka ada meminta pandangan orang setempat tentang perhimpunan itu.gua tertarik dengan satu manusia yang beri komen ni,diap akai paju kaler biru tua dan putih berbelang belang.

katanya,perhimpunan ini tidak harus dibuat,hanya merugikan dan negara dan menguntungkan pihak yang terlibat sahaja.

Bolah ka dia belitahu siapa yang untung?domonstrater?kalau dia saksikan keseluruhan peristiwa perhimpunan itu,dia boleh nampak betapa teruknya pihak peserta yang terblibat,mereka dibelasah,disembur gas pemedih mata,ditangkap ke dalam black maria,dikeji dan dipukul(Dr.hatta pun mangsa pukul).

ini dipanggil untungkan pihak yang terlibat sahaja?nehiiiiii...mereka berjuangan bukan demi keuntungan diri mereka,tetapi demi hak asasi,demi rakyat yang tertindas,mereka fikirkan masa depan negara mereka.

Jadi,kalau ada saudara mara,kaum kerabat lelaki yang beri komen bodoh tu yang membaca artikel ni,nak beritahu bahawa anda memang malang berdarah dagingkan manusia itu.

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts