Sunday, September 13, 2009

Lim Guan Eng, KM Pulau Pinang berbuka puasa bersama Salleh Man di Permatang Pasir.

Wee Choo Keong (MP Wangsa Maju) berbuka puasa di salam sebuah rumah anak yatim di Wangsa Maju
Ng Chai Hing, Pengerusi DAP Terengganu berbuka puasa di Kuala Nerus
Inilah salah satu perkara yang UMNO takutkan akhirnya berlaku. Perpaduan diantara pemimpin bukan Islam dengan pemimpin Islam. Hancur sudah tembok perkauman yang dibina semenjak sekian lama. Pemimpin bukan Islam sudah rasa tidak kekok untuk bersama-sama dengan budaya masyarakat Islam. Inilah perpaduan yang sebenarnya, tak usah beretorik mahu berpadu untuk kepentingan Melayu dengan Islam, yang untungnya siapa? Pemimpin-pemimpin yang korup. Diharap hubungan yang dilihat melalui gambar diatas dikekalkan dan menjadi bertambah erat. Biar pemimpin dan orang bukan Islam dapat membuka mata dan memahami Islam yang sebenar, bukannya Islam yang ditunjukkan oleh UMNO.

Sumber: http://reformisjalanan.blogspot.com/

semuanya pemimpin dari dap,yang gua tak faham dengan segelintir ahli pas ni,mereka seolah olah tidak dapat menerima dap dalam perjuangan mereka.bukanlah semua tetapi segelintir sahaja,ada seorang teman dari pas yang kata kenapa gua duk sokong sangat dap kat terengganu ni,dap parti apa?apsal tak sokong pas?parti islam,..nak tahu kenapa gua masih sokong dap,tengoklah gambar di atas...dan gua percaya ramai lagi ahli@penyokong pas yang sama pendapat dengan teman gua ni/...

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts