Monday, October 26, 2009

PAS akan rebah jika EGM tidak dilaksanakan..


Kenapa kita nak PAS buat sangat EGM ni...kita panggil muktamar khas ni..pokok utamanya adalah ntuk membuang anasir umNo dalam parti islam semalaysia nih.

umum tahu,umNo semakin ditolak rakyat,(kecuali rakyat bagan pinang yang sokong rasuah),yang kita duk gila meroyan nak nersatu dan berpadu dengan umNo awat??

kenapa rakyat bukan islam yang terdiri dari india dan cina sokong PAS pada pilihan raya ke-12 taun lalu(masa tu pakatan rakyat masih belum dibentuk).adakah mereka menerima dasar PAS??nehi kabi nehi gua fikir,sebabnya cuma satu kerana mereka membenci umNo..mereka mahu menghukum umNo atas kezaliman yang dilakukannya..juga kerna kelemahan pentadbiran al pak la badawii...

jadi adalah amat tidak mustahil jika PAS akan rebah tanpa sokongan masyarakat bukan islam di malaysia...walaupun tidak rebah sepenuhnya...dan juga pAS tidak mustail unutk rebah sepenuhnya jika bersama umNo.

PAS adalah parti islam,dan islam amat itdka menyukai jika umatnya melakukan pengkhianatan terhadap sesiapa pun,lebh lebih lagi PAS mmegang title "islam"..bukankah nama baik "islam" di Malaysia akan tercemar jika parti ISLAM semalaysia melakukan pengkhianatan terhadap penyokong non muslimnya.

tidak mustahil,ahli kelab penyoKong PAS yang hari ini berjumpal 30 000 orang akan hilang kepada 30 orang jiak PAS bersama umN0 dan jika PAS terus dipimpin oleh pemimpin yang kurang peka serta tidak tau berterima kasih..

EGM harus dilaksanakan untuk membuang pemimpin yang lemah,anasir2 umNo harus dibersihkan serta PAS harus ada pendirian yang tegas dalam soal UG.PAS selangor yang awal awal dah menolak EGM PAS ini boleh dipersoalkan.

PS-dan jika EGM tidak mahu dilaksanakan,4 pemimpin PAS perlu meletak jawatan bagi mengelakkan PAS renah dan tersungkut di kaki umNo...

5 comments:

Orggiler said...

ayaaaaa, wa mau ingat sama lu....lu jgn provokasi lebih-lebih ma, nanti kita punya strategi boleh pecah lo.
Lu kena main ikut step one by one ma.....wa caya sama lu....tapi ingat ma.kalau itu macam juga main, kita nanti hilang ma...lu sokong gua sokong lu...kalau PAS sudah hancur wa ingat mau masuk PKr lah...wa punya hati pun sudah 70% sama PKr, tapi wa tak mau masuk DAp, sebab wa tau Ng Chai Him pun sekali Dap sekali Pkr sekali kelab penyokong sekarang Dap lagi...lu jangan bikin wa gila lagi, wa pun dah banyak gile, kita nanti sama-sama gila..nanti kalau kita sama sama giler, kita punya boss banyak susah ma....

antierdogan said...

kahkahkahkah....
woit erdogan, hang ni mmg batu api! PAS rebah ke atau puak liberal mcm hang yg REBAH????
kahkahkahkahkah...

antierdogan said...

Orggiler,
kalau nk masuk PKR, pi masuk cepat!! PAS tidak memerlukan golongan munafik macam hang...
kahkahkahkah...

keraspedal said...

orggiller:

bukan provoke,cakap yg benar jer...takpe gillar maa,talak salah,org gilelr itu kadang kadang lebih mulia dari kita sendiri..mereka dah comform masuk syurga,,,kita????

keraspedal said...

antierdogan:

lantak hang pa la nak kata apa>>.

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts