Wednesday, October 21, 2009

mufti perak makan gaji buta...

Raja Petra Kamarudin dah jelaskan tentang perangai buruk Sultan Perak dan anak menantunya dalam Malaysia Today. Nak katakan tak betul......bagi aku sah betul. Sebab aku dan kawan-kawan aku memang kenal salah seorang macai istana yang dinamakan. Pecacai tu ialah Mohamed Khair Johari bin Osman (nama seperti dalam kad pengenalan). No kad pengenalannya kami tau........ kerja dia kami tau..... nikah kawinnyapun kami tau...... dia kawan dengan siapa kami tau.......(baca lagi sambungannya yang bez dan power power di blog ini..dan wajib baca semuanya...)..


1 comment:

خير الأنوار بن قمر الدين said...

RPK pun bukan baik sgt. cakap tak serupa bikin. anak pencuri.

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts