Sunday, June 7, 2009

terkenang amanat haji hadi...


Sedutan ucapan tuan guru abdul hadi awang dalam amanat beliau...

Saudara-saudara sekelian percayalah,

Kita menentang UMNO, bukan kerana nama dia UMNO. Kita menentang Barisan Nasional bukan kerana dia lama memerintah kerajaan. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan perlembagaan penjajah, mengekalkan undang-undang kafir, mengekalkan peraturan jahiliyah. Oleh kerana itulah kita menentang mereka. Oleh kerana itulah kita menghadapi mereka. Oleh itulah kita cuba berlawan dengan mereka.


Percayalah saudara-saudara sekelian,

Perjuangan kita adalah jihad, ucapan kita adalah jihad, derma kita adalah jihad. Bergantunglah kita kepada Allah dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir dengan mengamalkan 'politik suku, agama suku'.

....
apa berlaku sekarang tuan guru??adakah umNo kini sudah memansuhkan perlembagaan penjajah?adakah umNo kini dah kembali kepada undang undang islam?serta umNo kini dah tidak melaksanakan peraturan jahiliyyah?nehi master ji..nehi..

bila bersama umNo,perjuagan kita adalah haram,derma kita adalah haram.kalau kita mati dalam keadaan tidur sebantal dengan umNo,...gua kecewa dengan haji hadi.

go..go..erdogan..
go..go..tuan guru nik aziz..
go..go..husam..

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts