Tuesday, June 30, 2009

penjual ikan vs pengurus kanan di manik urai..


Kalau kita pergi kat mana mana blog terpilih umNo,kita akan nampak tulisan diatas.penjual ikan vs pengurus kanan di manik urai.

Hina sangatkan penjual ikan ni?seumur hidup gua,tidak pernah gua terbaca dalam akhbar "penjual ikan ditangkap rasuah","penjual ikan curi wang","penjual ikan tidak amanah"..tapi gua selalu terbaca pengurus...tipenjara kerana rasuah","pengurus..ditahan ditahan bpr/sprm"pengurus....tidak amanah".

apa sahaja pekerjaan,itu mulia asalkan halal.sedar tidak sedar,jika kamu belajar pengajian perniagaan,penjual ikan adalah jutawan dalam senyap,mereka adalah usahawan yang bijak mencari peluang,mereka mampu hidup berdikari,kerja sendiri,pengurus pun bukan kerja yang hina,tetapi,mana lebih bahagia?

blogger umNo seolah olah menghina penjual ikan,jadi diharap semua penjual ikan di manik urai boikot umNo ler,tak kan nak bagi undi kat manusia yang hina kita,kurang cerdik la tu.

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts