Thursday, April 30, 2009

bakal muncul speaker haram di perak???


DUN perak dikatakan bakal bersidang pada 7 mei 09,(jika dun perak tidak bersidang sebelum 15 mei,pilihan raya negeri akan dibuat)..

isu yang timbul sekarang adalah usul yang dibawa umno untuk menjatuhkan speaker dari pakatan rakyat v sivakumar.desas desus kuat mengatakan,bekas adun dap,HEE YIT FONG akan mengantikan siva.dia sebenarnya tidak layak untuk menjadi speaker kerana dia seorang yang tidak amanah kepada rakyat serta tidak punyai kesetian kepada perjuangan..

jika benar dia dilantik menjadi speaker mengantikan siva,maka negeri perak akan punyai seorang lagi 'benda'haram iaitu speaker haram(yang pertama adalah menteri besar haram).dewan yang mulia dun perak juga akan tercemar kerana punyai seorang speaker yang tidak dihormati rakyat.

entahlah,berapa banyak lagi benda haram yang akan muncul di perak,MB haram,konsert haram,kini speaker haram...seterusnya...?apa pulak yang haram..

ps-anak haram???

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts