Friday, November 13, 2009

Pakatan akan rapuh sekiranya PAS masih belum pulih...

Khabarnya,pakatan rakyat akan didaftarkan secara rasmi sebagai sebuah wadah politik terbesar dari pemabngkang di Malaysia...namun begitu,adakah Pakatan Rakyat ini mampu sekukuh tembok besar china atau hanya setaraf dengan stadium negeri Terengganu...roboh dna hancur tidak sampai setahun...?

Jawapanya secara jujur adalah Pakatan Rakyat akan juga jatuh sekiranya Pemimpin bermasalah dalam PAS masih tidak di"korban"kan...

Pabila PAS berada dalam pakatan,golongan tak cerdik ini akan jadi satu liabiliti atau bebanan kepada PAS dan Pakatan rakyat sendiri..

tak usah nak berangan untuk menawan Malaysia sekiranya Pakatan Rakyat selemah stadium Terengganu dan tembok dinding SUK perak..

Pakatn Rakyat akan jadi seperti pasukan bola sepak Kelantan,walaupun pada luarnya nampak kuat,tetapi dengan mudah dapat dikalahkan oleh Negri sembilan..

Pemimpin PAS sekarang harus beritndak waras dengan memcah orang orang tka betul dalam PaS ini,jangan menyesal di kemudian hari..Gua tengok isu ini sudah tenggelam sehari dua ini sedangkan isu ini tidak harus diluputkan sehingga pemimpin bermasalah dalam PAS ini dibuang...dari A sampai Z,pemimpin bermasalah ini harus dibuang,mereka pengkhianat perjuangan rakyat..mereka pengkhianat dalam selimut...

puak barua umNo harus hihapuskan agar pas mampu membawaPAkatan rakyat mepada mercu kejayaan....hidup TGNA...

No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts