Friday, June 11, 2010

Tiada gambar Timbalan Presiden PAS di muktamar PAS...


Apakah Timbalan Presiden PAS Nasharuddin Mat Isa ditolak di Kelantan?


Itu antara persoalan yang timbul pada Muktamar Tahunan Dewan Ulama PAS ke-56 di Kota Bharu kali ini, apabila tidak ada gambar Nasharuddin dipamerkan pada poster atau kain pemidang sempena muktamar itu.(BACA LAGI)..

Muahahahaha...Mungkin ada yang cakap untuk sedapkan hati bahawa gambar Nacha tak perlu diletak kerana hanya gambar pemimpin tertinggi yang diletak,,nak tanyer,Timbalan Presiden PAS dan Timbalan ketua dewan ulama,mana tinggi haerki?? hehe..

Menurut MK,antara gambar yang diletakkan di Latar belakang pentas Muktamar Dewan Ulama PAS Pusat hanya meletakkan gambar Abdul Hadi dan Nik Abdul Aziz serta tiga pemimpin Dewan Ulama iaitu ketuanya Datuk Harun Taib;TIMBALANnya Datuk Ahmad Yakub dan NAIB ketua Datuk Dr Mahfodz Mohamed..

Jangan nak tutup..mengaku aja,MEMANG NACHA DITOLAK DI KELANTAN,..

Alasan...Mudah,kaitkan dengan UG...

Jangan kata Kelantan,majoriti penyokong dan pemimpin akar umbi pun,insyAllah menolak Nacha nih..

Ini petanda baik..ini tanda protes...ini tanda amaran...ini tanda balasan...tidak lama lagi,bukan sahaja tiada gambar nacha pada latar banner PAS,bahkan pada poster pilihan raya pun,tiada lagi mamat ni...jika bodoh juga nak letak,ready to looooose la...

1 comment:

Anonymous said...

Lu sama lu nak gaduh lu orang punya pasalah. Gua tolong tepuk tangan. Gaduh besar2.


Ejen Kohilal.

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts