Sunday, May 2, 2010

Ada benarnya kata Husam...nilai 4 juta tidak padan untuk jatuhkan Pak Lah...


Dakwaan sekor blogger mengatakan dibayar oleh PAS sebanyak RM4 juta untuk jatuhkan Pak Lah boleh dikatakan agak melucukan....(meh ketawa:kah..kah..kah..)

Nilai Pak Lah hanyalah 4000000 rupiah je....

Tidak perlu susah susah nak minta tolong blogger profesional(ceh,bukan pro pun mamat ni,ini blogger kontroversi) untuk burukkan nama Pak Lah..kerna nama Pak Lah memang sudah pun buruk..

Lihat prestasi kerjanya yang lemah...suka tidur n semua sekali,rakyat nampak..tak perlu kickdiala untuk sebarkan,ramai blogger yang ikhlas dalam perjuangan telah menyebarkannya..

Satu lagi,PAS tiap kali ceramah,mesti minta derma punya,so jelaslah PAS ni bukan parti yang "berada",jadi secara warasnya,kalau ditawarkan wang pun,RM4 ringgit je kot...wt belanja kedai kopi..

ps-gua juga tertarik dgn kenyataan Husam yang mengatakan "Bagaimana kalau umNo yang bagi 4JUTA?"...

ia tidak mustahil..

umNO PARTI KAYA RAYA..

saling dengki mengdengki and saling menjatuhkan memang tradisi umNo..

Korang fikir Pak Lah dan Najib tu best friend ke??huhu...

apa pu..korang fikir la sndri guna akal korang bagi yang berakal.....kalau difikirkan betoi2...nescaya korang akan yakin bahawa blogger kickdiala tu takde akal....


No comments:

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts