Wednesday, March 30, 2011

Blogger pakatan Fitnah blogger Barisan

Sekarang satu gambar kian hangat dalam pasaran alternatif..

Gambar yang menampilkan seorang manusia berbaju hijau yang dihadapannya terdapat segelas gelas berjenama apa ntah,yang pasti ia memabukkan dan dikatogeri dalam spesis minuman setan bergelar arak..

Dilaporkan dalam blog blog Pro Pakatan bahawa si pemilik muka hodoh lagi gemuk dan cam babi itu adalah blogger umNo..

Gua sebagai penegak keadilan menentang 110% tindakan blogger pro Pakatan yang menfitnah bahawa gambar itu milik seorang blogger umNo ..

Setelah diselidik dalam blog yang difitnah itu,pemilik blog itu mahu pihak yang menyiarkan gambar itu membuktikan bahawa si pemilik rupa dalam gambar itu adalah dia,dan minuman di depannya adalah arak..

Iya..buktikan wahai blogger pakatan,mana tahu,air itu kopi kot..boleh jadi kopi taruk dalam gelas jenama arak ..haha

Kalau hang kata kopi mana boleh berbuih,ala,itu kopi 'pesen' baru...budak budak pakatan mana tahu ..haha

Blogger umNo itu merupakan blogger paling alim kat alam semesta,setiap entry yang menghentam pemimpin PAS diselitkan dengan laungan "TAKBIR!!!" tak kan dia minum arak kott..

Dia juga yang paling kuat menentang penjualan beer di selangor dulu kalau tak silap gua,siap sindir pas lagi sebab berkawan dengan DAP yang minum arak .. tak kan dia minum arak kottt..

Lihatlah pada entry ini dimana dia kata PAS lah sebenarnya tidak lepas dari 'take beer"

Jadi tak kan dia minum arak kottt ..

kah..kah..kah.. seronok bila orang munafik dibongkar ... kah ..kah..kah ..

mampos mampos...blogger umNo ..

http://www.perisik-rakyat.com/2011/03/blogger-umno-bercakap-soal-moral.html

2 comments:

Pakwe said...

hah stpm ko mcm mane?

ijoks2009 said...

Senyap lamo doh blog mung ni muamar,guano gamok?

Followers

Total Pageviews

sejak 19 april 2009,anda pengunjung ke :

pemberitahuan

gambar yang diletakkan bersama artikel adalah rekaan semata mata..tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meningggal dunia..


Popular Posts